O gustare cât un mic dejun, acest sandviș simplu se prepară rapid și se consumă și mai rapid.
Porții: 2
Timp de preparare: 5 minute
- 2 felii de pâine neagă (sau pâine de casă cu semințe)
- 80 g somon afumat feliat
- 100 g emmenthaler
- 1 ardei gras (opțional)
- mărar proaspăt (opțional)
Preparare:
- Prăjiți ușor pâinea pe un grill sau în toaster.
- Feliați brânza și așezați-o pe pâine ca să formați un strat uniform.
- Puneți felia pe o farfurie și băgați-o 1 minut la cuptorul de microunde sau pe grillul pe care ați prăjit-o, până se înmoaie puțin brânza.
- Adăugați somonul deasupra și ornați cu ardei gras și / sau mărar.
Această gustare se servește caldă, cu legume proaspete sau cu lapte acru.
[tip] Puteți folosi mozzarella sau orice alt tip de cașcaval care se topește la căldură. Nu se recomandă crema de brânză pentru acest sandiș cald. [/tip]