Un sandviş consistent şi gustos, o bucurie lacto-vegetariană pentru micul dejun sau pentru o gustare rapidă. Secretul acestui sandviş constă în sosul rece de ardei copt care pune în evidenţă crema de brânză şi dă o notă proaspătă întregului.
Porţii: 2
Timp de preparare: 30 de minute
Ingrediente:
- 2 lipii
- 4 linguri cremă de brânză
- 3 ardei copţi
- 1 lingură pastă de tomate
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 100 grame de spanac proaspăt
- sare
- piper
Preparare:
- Curăţaţi căţelul de usturoi. Spălaţi şi scurgeţi bine frunzele de spanac.
- Pasaţi usturoiul cu ardeii copţi, pasta de tomate, uleiul de măsline, puţină sare şi piper.
- Întindeţi câte 2 linguri de brânză pe fiecare lipie.
- Adăugaţi uniform sosul de ardei copt.
- Distribuiţi în mod egal spanacul.
- Rulaţi lipiile.
- Presaţi şi rumeniţi puţin sandvişurile pe grill.
Sandvişurile astfel preparate se servesc imediat cu salată.