Ceva Bun

Marinată cu pătrunjel şi coriandru

Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte
Ingrediente:
2 căţei de usturoi
2 linguri miez de nucă
1 legătură de coriandru proaspăt
1/2 legătură pătrunjel proaspăt
1/2 linguriţă sare
1 vârf de cuţit de piper proaspăt măcinat
4 linguri de ulei de măsline
Preparare:
Tocaţi usturoiul şi miezul de nucă într-un robot.
Adăugaţi coriandrul, pătrunjelul, sare şi piper şi mixaţi toate ingredientele fin.
Încorporaţi treptat uleiul în blender pânăobţineţi o pastă fină, de consitenţa unui pesto.

Porţii: 250 ml

Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte

Ingrediente:

Preparare:

  1. Tocaţi usturoiul şi miezul de nucă într-un robot.
  2. Adăugaţi coriandrul, pătrunjelul, sare şi piper, şi mixaţi toate ingredientele fin.
  3. Încorporaţi treptat uleiul în blender până obţineţi o pastă fină, de consistenţa unui pesto.

__________________________

print