Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
4 linguri de ulei de măsline
1 legăturică de tarhon proaspăt, tocat
1 portocală (coaja rasă şi sucul extras)
1 lămâie (coaja rasă şi sucul)
2 linguri oţet (preferabil din Sherry, sau din vin de bună calitate)
2 linguriţe sare
1 linguriţă de usturoi tocat
1 linguriţă de ghimbir ras
1/2 linguriţă pudră de chili
1/2 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
Porţii: 250 ml
Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
- 4 linguri de ulei de măsline
- 1 legăturică de tarhon proaspăt, tocat
- 1 portocală (coaja rasă şi sucul extras)
- 1 lămâie (coaja rasă şi sucul)
- 2 linguri oţet (preferabil din Sherry, sau din vin de bună calitate)
- 2 linguriţe sare
- 1 linguriţă de usturoi tocat
- 1 linguriţă de ghimbir ras
- 1/2 linguriţă pudră de chili
- 1/2 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
___________________