Ceva Bun

Gnocchi cu pesto

O garnitură foarte simplă, ideală pentru aproape orice tip de carne, dar mai ales pentru peşte, gnocchi cu pesto nu sunt altceva decât găluştele italiene din cartofi cu făină, amestecate cu pesto genovez pe bază de busuioc, usturoi, ulei de măsline, semințe de pin şi parmezan. Dacă faceţi singuri pesto şi renunţaţi la parmezan, obţineţi o garnitură sau mâncare de post.

Porţii: 2

Timp de preparare: 25 de minute

Ingrediente:

Preparare:

  1. Fierbeţi gnocchi în apă cu sare aproximativ 10 minute, până când găluştele se ridică la suprafaţă.
  2. Scurgeţi gnocchi.
  3. Amestecaţi gnocchi cu pesto.
  4. Presăraţi cu piper proaspăt măcinat şi parmezan.

Gnocchi cu pesto se servesc ca atare sau ca garnitură pentru fripturi.

print