O garnitură foarte simplă, ideală pentru aproape orice tip de carne, dar mai ales pentru peşte, gnocchi cu pesto nu sunt altceva decât găluştele italiene din cartofi cu făină, amestecate cu pesto genovez pe bază de busuioc, usturoi, ulei de măsline, semințe de pin şi parmezan. Dacă faceţi singuri pesto şi renunţaţi la parmezan, obţineţi o garnitură sau mâncare de post.
Porţii: 2
Timp de preparare: 25 de minute
Ingrediente:
Preparare:
- Fierbeţi gnocchi în apă cu sare aproximativ 10 minute, până când găluştele se ridică la suprafaţă.
- Scurgeţi gnocchi.
- Amestecaţi gnocchi cu pesto.
- Presăraţi cu piper proaspăt măcinat şi parmezan.
Gnocchi cu pesto se servesc ca atare sau ca garnitură pentru fripturi.
Buna ziua, reteta aceasta e probabil pentru cei care nu stiu sa citeasca instructiunile de pe pachetul de gnocchi? Pagina Dvs. ofera retete de mare calitate, aceasta suna a gluma.
Toate cele bune
Carmen
Comments are closed.