Porţii: 200 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
4 linguri suc de portocale proaspăt
3 linguri zeamă de limetă
3 linguri ulei de măsline extravergine
2 linguri frunze de coriandru tocate
1 lingură de ardei iute jalapeno tocat (ardei iute)
1 lingură usturoi tocat
3/4 linguriţă chimion măcinat
Porţii: 200 ml
Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
- 4 linguri suc de portocale proaspăt
- 3 linguri zeamă de limetă
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguri frunze de coriandru tocate
- 1 lingură de ardei iute jalapeno tocat (ardei iute)
- 1 lingură usturoi tocat
- 3/4 linguriţă chimion măcinat
- 1/2 linguriţă sare grunjoasă
—————————————————–