Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
120 ml muştar de Dijon (iute)
4 linguri de miere
2 linguri ulei de măsline
2 linguriţe praf de curry
1 linguriţă coajă de lămâie rasă
1/2 linguriţă pudră de usturoi
1/2 linguriţă sare
1 vârf de cuţit boia de ardei iute
1 vârf de cuţit piper negru proaspăt măcinat

marinate

Porţii: 250 ml

Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume

Ingrediente:

  • 120 ml muştar de Dijon (iute)
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguriţe praf de curry
  • 1 linguriţă coajă de lămâie rasă
  • 1/2 linguriţă pudră de usturoi
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 vârf de cuţit boia de ardei iute
  • 1 vârf de cuţit piper negru proaspăt măcinat

_______________

print

4 Comentarii

  1. Salut! Ce cantitate de carne se poate marina cu acest sos si cam cat timp sa fie lasata? Multumesc

    • Cantitatea e relativă şi depinde de cum e tăiată carnea. E vorba nu atât de cantitate cât de suprafaţă. 1 kilogram într-o singură bucată e una, 1 kilogram în cuburi e alta. Important e să fie bien acoperită carnea.

    • Cantitatea e relativă şi depinde de cum e tăiată carnea. E vorba nu atât de cantitate cât de suprafaţă. 1 kilogram într-o singură bucată e una, 1 kilogram în cuburi e alta. Important e să fie bine acoperită carnea.

Comments are closed.