Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
120 ml muştar de Dijon (iute)
4 linguri de miere
2 linguri ulei de măsline
2 linguriţe praf de curry
1 linguriţă coajă de lămâie rasă
1/2 linguriţă pudră de usturoi
1/2 linguriţă sare
1 vârf de cuţit boia de ardei iute
1 vârf de cuţit piper negru proaspăt măcinat
Porţii: 250 ml
Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
- 120 ml muştar de Dijon (iute)
- 4 linguri de miere
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguriţe praf de curry
- 1 linguriţă coajă de lămâie rasă
- 1/2 linguriţă pudră de usturoi
- 1/2 linguriţă sare
- 1 vârf de cuţit boia de ardei iute
- 1 vârf de cuţit piper negru proaspăt măcinat
_______________
Salut! Ce cantitate de carne se poate marina cu acest sos si cam cat timp sa fie lasata? Multumesc
Cantitatea e relativă şi depinde de cum e tăiată carnea. E vorba nu atât de cantitate cât de suprafaţă. 1 kilogram într-o singură bucată e una, 1 kilogram în cuburi e alta. Important e să fie bien acoperită carnea.
Cantitatea e relativă şi depinde de cum e tăiată carnea. E vorba nu atât de cantitate cât de suprafaţă. 1 kilogram într-o singură bucată e una, 1 kilogram în cuburi e alta. Important e să fie bine acoperită carnea.
cat recomandati sa lasam carnea in acest sos, inainte sa o punem pe gratar?
Comments are closed.