O băutură răcoroasă, ce ține loc și de desert, dar și de digestiv: cocktailul COLONEL. Un amestec aproape suav de vodcă și înghețată de lămâie.
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente:
- 50 ml vodcă
- 1 cupă de înghețată de lămâie
- o jumătate de lămâie
- 1 linguriță de zahăr
Mod de preparare:
Într-o cupă de cocktail se pune înghețata de lămâie (trebuie să fie îngheţată-sorbet, fără lapte, frişcă, iarut, etc.), se adaugă vodca, puțină zeamă de lâmâie și se ornează cu o felie de lămâie și câteva cristale de zahăr.
[…] Colonelul […]
Super cocktail! L-am facut si eu cu vodka Belvedere. Deliciu…
da, chiar ca. mie imi place ca e fff racoros. l-am facut cu o inghetata sorbet de lamaie pe care am gasit-o la carrefour. mai astept si alte cocktailuri 🙂
Nu e inghetata șerbet, ci sorbetto.
Comments are closed.