Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
120 ml suc de portocale
3 linguri de ulei de măsline
2 linguri oţet de vin roşu
1 lingură usturoi tocat
2 linguriţe praf de chili
1 1/2 oregano uscat
1 linguriţă de sare
1/2 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
1/2 linguriţă scortisoara macinata
Porţii: 250 ml
Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
- 120 ml suc de portocale
- 3 linguri de ulei de măsline
- 2 linguri oţet de vin roşu
- 1 lingură usturoi tocat
- 2 linguriţe praf de chili
- 1 1/2 oregano uscat
- 1 linguriţă de sare
- 1/2 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
- 1/2 linguriţă scortisoara macinată
______________________