Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
120 ml suc de portocale
3 linguri de ulei de măsline
2 linguri oţet de vin roşu
1 lingură usturoi tocat
2 linguriţe praf de chili
1 1/2 oregano uscat
1 linguriţă de sare
1/2 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
1/2 linguriţă scortisoara macinata

marinate

Porţii: 250 ml

Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume

Ingrediente:

  • 120 ml suc de portocale
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri oţet de vin roşu
  • 1 lingură usturoi tocat
  • 2 linguriţe praf de chili
  • 1 1/2 oregano uscat
  • 1 linguriţă de sare
  • 1/2 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
  • 1/2 linguriţă scortisoara macinată

______________________

print